ترشی لیته گوجه فرنگی
[ad_1]
مجله سرآشپز: توی هوای سرد یک ترشی لیته کنار غذا خیلی میچسبه. هم سریعه هم خوشمزه!
مواد مورد نیاز
- بادنجان: ۶۰۰ گرم
- گوجه فرنگی: ۷۵۰ گرم
- سرکه سفید: ۱ پیمانه
- سرکه قرمز: ۱ پیمانه
- هویج (نگینی خردشده): ۱ پیمانه
- فلفل دلمه ای سبز (نگینی خردشده): ۱ عدد
- فلفل تند (ریز خردشده): ۳ عدد
- سیر (خردشده)ک ۳ حبه
- زردچوبه: ۱ ق چ
- سیاه دانه: ۱ ق س
- نمک: سه و یک دوم ق س
- آب: ۱ پیمانه

روش پخت
۱٫ پوست بادنجان را بگیرید و به همراه سرکه قرمز و آب داخل قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد. سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و در صافی بگذارید تا خنک شود. بعد آن را ساطوری خرد کنید.
۲٫ هویج، فلفل دلمه ای، فلفل تند، بادنجان، سیر، زردچوبه و سیاه دانه را درون ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید.
۳٫ پوست گوجه فرنگی را بگیرید و پوره کنید. بعد پوره گوجه فرنگی، سرکه سفید و نمک را داخل ظرف دیگری ریخته با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
۴٫ مایه گوجه فرنگی را به مخلوط سبزیجات بیفزایید و داخل شیشه ای بریزید. بعد آن را ببندید و به مدت ۳ روز در دمای محیط و ۱۰ روز در یخچال قرار دهید. سپس نوش جان کنید.
[ad_2]